Sinun puoleesi luon kasvoni

Runoilija retee

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen, sattumoisin siis kirjoitan, myös runoja. Suosittelen kaikille esimerkiksi sellaisia runoilijoita kuin Aaro Hellaakoski, Pentti Saarikoski ja Viljo Kajava. Näistä kumpuaa tietty elämänarvostus ja varsinkin Kajavalla on runoissansa hieno ote luontoon. Runoja on paljon ja niistä on opittava seulomaan ne itseään koskettavat. Yksikään runo ei ole huono, jotkin niistä eivät vain kosketa kaikkia ihmisiä sillä tavalla, kuin ne koskettavat toisia.
 

Näin tämän päivän kiertyvän loppuunsa jo ennen kuin valonkaari langetti loisteensa iholleni.

Aavistin asioiden päätyneen siihen äärelliseen pisteeseen, josta eteenpäin ei jatko ole enää meistä kiinni, kauan ennen sitä hetkeä jolloin viimeinen kosketus on annettu.

Ja minä annan kaiken olla. Avaisitpa suusi, katsoisitpa minuun, tekisitpä kuinka vain, niin minä tietäisin.

Mutta sillä katkeruudella en tartu annettuihin asioihin, tehtyihin tekoihin, en ohi vaeltaneisiin hetkiin.

Minä katsoisin sinuun, antaisin hymyni silittää kasvosi puhtaiksi, tukkasi suoraksi. Koskettaisin lanteitasi ja antaisin rosoisten silmieni käydä läpi omiasi.

Sillä taidolla minkä osaan, sillä minä katsoisin sinua ja toivottaisin sinut matkaasi. Sillä menneitä ei voi kääntää tulevaksi, eikä olevaksi. Enkä minä voi tehdä itsestäni tämän parempaa.

Sillä sinussa on puhtaus ja voima ja kauneus.

Iankaikkisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kuulosti pelottavan paljon rukkoukselta:I

hui. ihana kokonaisuus, mutta rukousmaisuus pelotti.

Ihanan herkkä. Kuin rukous, kun tuolla on tuo iankaikkisesti.

 

Käyttäjän kaikki runot