Nimetön

Runoilija Miriel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Amor vincit omnia*
 

Yksinäisyys

kirosana rakkautta janoavalle
kuitenkin
juuri se mitä tarvitsen nyt

minä sinua rakastin
ihan oikeasti
rakastan kai vieläkin

harha kuitenkin hävisi
näytit oikean luontosi

kun oli jo liian myöhäistä
minulle lähteä pois

nyt muistelen
katkerampana kuin koskaan
hukkaan heitettyä hellyyttä

ja haluan vain olla yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

osus ja lujaa.....

 

Käyttäjän kaikki runot