Mainoskatkorakkaus

Runoilija Miriel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Amor vincit omnia*
 

mainoskatkorakkauttako
minä vain sinulle olen?

Viihdykettä
kun muuta et keksi.

Suudelmia
silloin tällöin
kun sinulle sopii.

Rakkaani tiedäthän
minäkin olen ihminen
en eloton nukke

Luulet kai
voivasi leikkiä kanssani
tylsyyden hetkellä
ja sitten laittaa
vain takaisin hyllylle

odottamaan seuraavaa kertaa.

Selite: 
Turhautuneisuutta.
Kategoria: 
 

Kommentit

tai työaikarakkautta....
auts... :´(

 

Käyttäjän kaikki runot