Nimetön

Runoilija Miriel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Amor vincit omnia*
 

kunpa voisin
heittää pois
raskaan naamion

tanssia valoon
kanssa enkelten
ja vapahdettujen

levittää siipeni
ja lentää pois
sieltä mitä jotkut
elämäksikin kutsuvat

jonnekin
missä kukaan
ei minua tunne

ei minua tuomitse
tekemättömistä
vääryyksistäni

olen vain viaton
kokemattomien hetkien
vapaustaistelija

joka halutaan tuomita
lainsuojattomana
itsensä pelastamisesta

eivät ne minua ymmärrä

Selite: 
tajunnanvirtaa, ihan päätöntä tekstiä. mutta olkoon nyt...
Kategoria: 
 

Kommentit

ei ollenkaan päätöntä. Pidin tästä, kolahti minuun.. Hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot