Tänä yönä

Runoilija Metsänhaltija

Kaipauksen kanssa
Tänä yönä, taivaalla
Tähdet kutsuvat
Kanssansa ilakoimaan
Seuranani vain suru
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, viehättävää runoutta.
Onhan tähdet ilon aihe

Voimaa on surussa kun kaipauksen tähden kutsun kuulee ja ilkamoiden pyytää tähdet. Ylöspäin rakentuu katse. Sanakirja Ilkamoida:

pitää hauskaa kiusoitellen, vahingoniloisena, pilaillen, ilvehtiä, kujeilla, ilakoida. Koen että olet hyvin sanan valinnut

Kaunista suruisuutta
Suruisa, melankolinen runo, jossa kuitenkin tähtien kutsu luo valoa.
 

Käyttäjän kaikki runot