Auringonpaiste

Runoilija Metsänhaltija

Auringonpaiste
Taivaallinen loisto
Koko kehoani lämmittää
Mieltäni vallassaan pitää
Pois piiristä sen halua mennä en
Lämmöstä suloisen auringon
Linnun sirkutuksen kuulen
Tuokin luonnonolento iloaan julki tuoden
Vain tästä hetkestä nauttien
Auringonvalo veden pinnalla leikkien
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sateisena marraskuisena päivänä tämän runosi kesäinen kepeys lämmittää lukijaa.
 

Käyttäjän kaikki runot