Haltianeito

Runoilija Metsänhaltija

 

 
Uusi ystäväni
Sympaattinen tanssikumppanini
Haltianeito myös tanssiessaan
Syvällinen on luonteeltaan
Ymmärtää kaikki oudot juttuni
Kuin olisi vanha tuttuni
Sielultaan iänikuinen
Neito tuo kullanarvoinen
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot