Metsänkeiju

Runoilija Metsänhaltija

Metsänkeiju viaton
Lehtipeitteellä maaten
Vain pitkät mustat hiukset peittonaan
Todellinenko onko hän
Vai vainko kuvajainen seinällä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

mystistä ja kiehtovaa
Suloinen runo.
Maalauksellinen metsänkeiju, herkkä runo.
Runo kuin maalaus, kaunis ja arvoituksellinen.
 

Käyttäjän kaikki runot