Mongolineito

Runoilija Metsänhaltija

Mongolineito viehkosti tanssien
Piirin keskellä arolla
Vuoret taustalla siintäen
Taivas sininen yllä loistaa
Neidon asussa vuorten kimallus
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava, kauniskin runo.
Maalauksellinen, viehko mielikuva.
Kaunis
tulen leimut ja rummut kuulen näen, pidän
 

Käyttäjän kaikki runot