Heinähattu keskilännessä

Runoilija Metsänhaltija

Maajussi rakastaan odottaen
Heinänkorsi suussa
Niityllä istuen
Lehmien keskellä - keskilännessä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännä runon lopetus. Se ikään kuin naulaa runon miljöön kohdilleen.
 

Käyttäjän kaikki runot