Lumienkeli

Runoilija Metsänhaltija


Eteisessäni kävi 
Kaunis kuin jää
Jälkiä jättämättä lähti hän
Vain siipien jäljet lumessa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Uusimmista runoistasi tuli heti mieleeni Hectorin upea biisi " Lumi teki enkelin eteiseen " ... runosi hyvin sopii tunnelmaan !
Kiitos, tuo hieno kappale toimi inspiraationani, kun en saanut unta...
... " mää tiesin tään ... ",niin yhtä kuin olla ja voi !
Jos olisin siellä sattunut olemaan, niin neidon olisin kinni ottanut.
Niin minäkin pysäyttää yrittää olisin, oli hän liian vikkelä vain...
Herkkä
 

Käyttäjän kaikki runot