Täysikuu

Runoilija Metsänhaltija

Uusi kuu
Pian täydeksi muuttuu
Aika tulee muodonmuutoksen
Hahmon otan uutukaisen
Alla täysikuun
Toisenlaiseksi muutun
Sieluni kuolevaisen
Hetkeksi tavoittaa ikuisuuden
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvasti mielikuvitusta ruokkiva runo. 
hieno

täysikuu on minulle tärkeä
 

Käyttäjän kaikki runot