Sininen ruusu

Runoilija Unhappines

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haudalleni yhden,
Pienen sinisen ruusun,
Sitten kun pois lähden,
Pyytäisin tuovan sun.

Mutta ethän ole surullinen,
Koska minä tiedän,
Että enkeli niin puhtoinen,
Minut pois vei hän.

Haudalleni yhden,
Pienen sinisen ruusun,
Sitten kun pois lähden,
Pyytäisin tuovan sun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot