Biisinen

Runoilija moffd

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"so ill break all the rules in this endless game once called love"
 

Sormella usvaa leikkaa, kielellä ilmaa maistaa
Tahdonko olla täällä, kevään auringon heikentämällä,
Pettävällä jäällä, olenko yksin täällä?

Nyt astun hämärään, näytä minulle polku
Jota tulen kanssasi kulkemaan

Istun yksin hiljaa, katson tyhjää seinää
Aukeaa jo toinen pullo, mietin voisiko olla,
Tuolla seinällä joskus, kauniita tauluja viellä?

Taas astun hämärään, yksin polkuni kuljen
Onko näin helpompaa

___

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot