Nimetön

Runoilija jyrinki82

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 21.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielen maiseman maalari.
 

sairaaseen maailmaan kaunis kuva
kauniiseen maailmaan kuvista sairain
surusta kaivan maailman kuvan,
kuvasta maailman sairaan kauniin.

kuolemasta kerron ikävän tarinan,
ikävää tarinaa kuoleman kerron,
kuoleman kerron ikävällä tarinalla,
tarina kertoo kuolemasta ikävästä

vihalle annetaan kahdet kasvot,
kahdet kasvot vihaa jos annetaan,
annetaan kahden vihata kasvoja,
kasvot antaa kahdelle vihan,

viisasten kiveä kuljen etsimässä,
etsin viisasten kiveä kulkien,
kulkiessa viisas etsii kiveänsä,
kiveänsä viisas kulkien etsii.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivotaan,että viisasten kivi vielä jonain päivänä löytyy...

 

Käyttäjän kaikki runot