Hääparille

Runoilija sylvi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nainen, äiti, ja vaimo, välillä eheä, välillä rikki, ajatukset paperilla auttavat ymmärtämään tunteita
 

Ota puolisoasi kädestä kiinni
ja sulje silmäsi.
Toisella kädellä
kosketa hänen otaansa
ja sen juonteita,
silmäkulmaa
ja niitä iloryppyjä
-ne kertovat elämästä,
menneestä ja tulevasta.
Kosteita kaarevia huulia,
jotka jo melkein maistat,
ja leuan lovea.
Niska,
se on mielenkiintoinen
-siellä viivy hieman,
siirry kaulalle,
joka vaatii helliä sormenpäitä.
Rinta huokaisee,
kun kuljet ohitse raskaalla kädellä,
alas napaan,
jota kutittaa,
kohti vatsaa,
joka jo odottaa.
Pysähdy
ja kuuntele mitä kätesi
sanoo hänen kädelleen,
kuinka iho vastaa ihollesi.
Sen jälkeen tiedät!

Selite: 
Tämän runon kirjoitin ystävilleni, jotka menivät jokin aika sitten naimisiin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
sylvi Hääparille 9.11.2005 0 Runo
sylvi Lapselle 9.11.2005 3 Runo
sylvi Meillä 1.10.2006 2 Runo
sylvi Minä 1.10.2006 0 Runo
sylvi Nimetön 22.7.2005 4 Runo
sylvi Nimetön 22.7.2005 1 Runo
sylvi Nimetön 22.7.2005 1 Runo
sylvi Nimetön 29.6.2005 0 Runo
sylvi Nimetön 29.6.2005 0 Runo
sylvi Tieni 1.10.2006 6 Runo