vaihtoehdot

Runoilija kulta sydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rewantiikeri
 

jos katsoisin sinua silmiin hymyillen,
tekisitkö sinäkin samoin?
katsoisitko minua sydämmelläsi,
vaiko tyhjällä katseella ainoastaan?

jos tulisin viereesi,
ottaisitko minut kainaloosi?
silittäisitkö päätäni,
kun olisin alla päin?

jos suutelisin huuliasi,
vastaisitko suudelmaan?
olisiko suudelmasi hellä,
vai intohimoinen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot