fall

Runoilija boisystem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

play the fucking music louder
 

syyskuu ja

illat ovat taas kosteaa kuparia
luomillani keskikesän marokko
olen kauniimpi ja huone viisastui
hetki sitten

ikäiseni filosofit
puhuvat ja katsovat minuun toisena

ovat nuoria ja vapaampia
kuin maailma

mutta kuka sitä kahleitta hengittää
kun nikotiini tai kofeiini tai rakkaus

Selite: 
syksy, syksy
Kategoria: 
 

Kommentit

Loit kauniin syksyn. Se on nostalginen, urbaani ja uusi. Näin kaiken sieluni silmin, ja se on tärkeintä minulle.

kiitos tästä. muutkin runosi olivat erittäin hyviä, lisään sinut suosikkeihin.

tässä on jotain erityistä. selittämättömyyttä, joka jättää lukijalle tulkinnanvaraa. filosofikohta erityismaininnan arvoinen, samoin lopun mietiskelyosuus. pidän kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot