Harmaata

Runoilija Jiminmamma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankoliaan taipuva fiiliskirjoittelija
 

Harvoin enää muistan syitä olla itselleni iloinen
kaikki on kovin harmaata harmaalle maalattuna

Muille voin maalata maailman kirkkaaksi
väläyttää hymyn ja iloita joukon mukana

itselleni
itselleni harmaata olen ollut jo vuosia
harmaata harmaalle maalattuna

Tiedättekö sen tunteen kun koet olevasi väärässä paikassa
entä kun se tunne kulkee mukana kuin varjona
maalaten harmaata harmaalle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Synkkää, mutta osuvaa!

Hyvää syntymäpäivää kuitenkin :)

 

Käyttäjän kaikki runot