.``

Runoilija Jiminmamma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankoliaan taipuva fiiliskirjoittelija
 

Kulmia siloittamalla ei ihminen muutu
sen säröt ovat syvemmällä
sielun halkeamia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mut törmäykset voi olla juohevampia

 

Käyttäjän kaikki runot