Nimetön

Runoilija Jiminmamma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankoliaan taipuva fiiliskirjoittelija
 

Minä korjaan muurini entiselleen

EI

minä teen siitä entistä vahvemman

korkeamman

tiiviimmän

Tälläkertaa en laita siihen ovia

en ikkunoita

mutta oi kyllä
katon minä laitan

Niin että on pilkkopimeää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sisäistämisen aika - ja kun aika on - muurit sortuvat ja katto.... lentää!

 

Käyttäjän kaikki runot