Nimetön

Runoilija Turhaton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2005
Viimeksi paikalla: 19.11.2021 11:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hukun, hukun, hukun siihen mereen josta sikisin
 

Itken vapaammin kuin koskaan ennen,
ja tunnen olevani oma itseni (kerrankin)

Katu on edelleen täynnä minulle vieraita askelia.
Minäkään en itke surusta enkä ilosta.

Minä itken kauneudesta, viattomuudesta ja rakkaudesta
 - näkiessäni maailman sokean silmin
hehkusi kadonnut, värisi vaalentunut
Kaipaan maailmaan jossa elät, sinun luoksesi.

Suru juoksee perässäni pukeutuneena punaiseen viittaan

Selite: 
Katoin yhen leffan ja rakastuin. Jokainen, joka on sen leffan nähnyt, arvaa tästä kyllä mikä se on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtaa olla upea elokuva. En kyllä osaa sanoa mikä se on. ;)

 

Käyttäjän kaikki runot