Nimetön

Runoilija Turhaton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2005
Viimeksi paikalla: 19.11.2021 11:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hukun, hukun, hukun siihen mereen josta sikisin
 

Me olemme niin samanlaiset, sisältä.

kävelemme käsi kädessä
ja vietämme yhteistä aikaa

Meissä on kuitenkin kaksi eroa

siinä missä sinä tapat aikaa,
minä yritän voittaa sitä

sinä tapat aikaa,
minä yksinäisyyttä

Selite: 
älä käytä hyväksi vaan tee hyvin phihi
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista totuutta kahdesta ihmisestä..

Pidän kovasti :) Onnea myös päivänäsi ^^

Mä mietinki et tää on varmaan sun ku tää oli niin hyvä! :) Kertakaikkisen hieno rytmi.

 

Käyttäjän kaikki runot