Nimetön

Runoilija Turhaton

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2005
Viimeksi paikalla: 19.11.2021 11:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hukun, hukun, hukun siihen mereen josta sikisin
 

Haluaisin kerrankin kirjoittaa siitä, miltä minusta tuntuu
mutta ongelmanani on vääristynyt minäkuvani
sillä minähän olen TAITEELLINEN PERSOONA

- niin sanotustui muiden yläpuolella.

minä en alentuisi kirjoittamaan siitä,
miten korkealla ollessani haluaisin vain pudota
miten helppoa olisi hengittää vettä
miten hyvältä tuntuisi niellä kaikki särkylääkkeet kerralla

Selite: 
Vihaan itseäni. Ja vihaan itseäni vain enemmän sen takia että vihaan itseäni. Vihaan tätä-
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin aiheesta kovin, koska aika lähellä ajatusmaailmaani. Toteutus taas oli hieman alakanttiin, mutta suosikkeihin menee siitä huolimatta.

 

Käyttäjän kaikki runot