Nimetön

Runoilija PoemAngel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2005
Viimeksi paikalla: 31.3.2022 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1991

Kiitos kun poikkesit sivuillani,
kaiken maailman kommentti on tervetullutta,
maan ja taivaan väliltä. :)
Toivottavasti tykkäätte kirjoutuksistani,
ja kiitos kun vaivaudutte arvostelemaan. *kiittää ja kumartaa* 
Ole kiltti ja äläkä lue vain ensimmäistä runoani, sukella vanhojenkin kirjoitusteni maailmaan, voit löytää niistäkin itsesi!
 

Sä teit mut ehjäksi,
sun suudelmat mun vartololla
tuntu polttavan mua sieluun asti.

Sä sait mut tuntemaan itseni naiseksi,
arvostit mua ja tunsin viimeinkin olevani elossa,
hengitin sun tuoksua ja sun ääni teki mut hulluksi,

Mä en halua ihastua.[/i]

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti nuo kaikki ovat totta vielä nykyäänkin.
 

Käyttäjän kaikki runot