teekuppi

Runoilija surme

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen tässä ja nyt.
 

jonain aamuna sitä herää ja huomaa, että tähän asti eletty elämä mahtuu pieneen teekuppiin.

kuka laittaa elämän teekuppiin?

se tavallinen, kermaa ja sokeria.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on jotenkin tosi hieno, tykkään kovasti. suosikkeihin ->
Laittaa kyllä miettimään

tässä oli lyhykäisyydessään jotain kovin vaikuttavaa =) suosikkeihin

Tää on jotenkin tosi hieno, tykkään kovasti. suosikkeihin ->
Laittaa kyllä miettimään

tässä oli lyhykäisyydessään jotain kovin vaikuttavaa =) suosikkeihin

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
surme teekuppi 25.3.2008 4 Runo
surme siivet 26.3.2008 2 Runo
surme anteeksi 2.4.2007 0 Runo
surme Nimetön 5.8.2009 0 Runo
surme Uneni 11.10.2005 1 Runo
surme Palapeli 14.3.2005 1 Runo