Kasa tunteita

Runoilija Soulfood

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se mikä satutti, oli se mitä hän jätti tekemättä
Sanomattakin kai.
Tunneharjoittelua vain olin, jokin joka sai tunteesi koottua nättiin pinoon.. tiedät nyt siis paremmin, hänen kanssaan.
Kiitos minun
Minun väärien sanojeni, väärien säärieni, naiiviuuteni takia nyt siis tiedät mitä on olla Mies, ihminen. Miesihminen.
Mutta
se mitä minulle jäi ei ollut tunne.
Tunteeton kasa vain, tehty yksipuolisesta rakkaudesta
lapsellisesta yksipuolisesta rakkaudesta.
Olen koominen tragedia.
Kiitos sinun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahva puhutteleva runo, joka omalla tavallaan pukee katkeruutta sanoiksi. hyvä.

vahva puhutteleva runo, joka omalla tavallaan pukee katkeruutta sanoiksi. hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot