koti

Runoilija Agnetha

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydän sialla on vaikka haisenkin
~Bumba
 

Eikö niin ole,
että lentää voin
maailman ääriin,
tuntea kylmän avaruuden
ja tuulen viileän,
jos haluan.

Hylätä rakkaan voin,
jos tahdon.
Muuttaa nimeni Susannaksi,
ihan vain siksi,
että sisko minua kadehtisi.

Vaan en ole radikaali kaali,
ei missään ole parempi kuin
kotikolon nurmikolla,
muurahaisia niskassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava on matkustaa, mutta mukavampi kotiin palata.

Herttaista! Home sweet home.. Paljon voi maailmaa muuttaa, mutta kotia ei saa itsestään pois koskaan :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Agnetha Nimetön 13.3.2005 4 Runo
Agnetha Nimetön 16.1.2006 2 Runo
Agnetha koti 19.8.2006 2 Runo
Agnetha Nimetön 13.3.2005 2 Runo
Agnetha Nimetön 18.5.2005 2 Runo
Agnetha Nimetön 16.1.2006 1 Runo
Agnetha Nimetön 5.11.2005 0 Runo
Agnetha Nimetön 16.1.2006 0 Runo