Matkakertomus

Runoilija miffle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2005
Viimeksi paikalla: 25.12.2023 9:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilkunnussija, kielipoliisi, piilopahis, väärinymmärretty teini, keskinkertainen kirjoittaja, kahviaddikti ja muutenkin häiriintynyt henkilö, joka rakastaa sanoja.

Olen maailman huonoin runonarvostelija, älkää siitä välittäkö.
 

Kesän aamuyöt
liian kapeassa vuoteessa
tai sinilevää kasvavan
järven rannalla,
siinä autossa,
joka on jo myyty

Lyhyet viikot,
ennen lähtöä
Sinä pidit minua kauniina,
niinäkin aamuina,
kun ei ehtinyt nukkua

Kolmenkymmenen päivän loputon odotus,
kaiken haalentava ikävä
Aurinkoinen Eurooppa,
lämpimät illat,
niin turhia ilman sinua

Parasta matkassa:
sinä seisoit satamassa vastassa

Selite: 
En vain osaa kirjoittaa rakkausrunoja.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihan uskomattoman hieno. tässä on kaikki kohdallaan: kaikki säkeistöt koukuttaa. suosikkeihin.

Hienohan tämä on - ei kliseistä tai liian makeaa. Loppusäkeistö on lempparini.

Tuon allekirjoittaisin vaikka nyt heti, kaikki nuo sanat kesäaamuöistä ja sinusta seisomassa satamassa. Oi että, tavoitit suloisen tunnelman!

tälläsenä minä rakkaus sunoni mieluiten nautin =D
ja kiitoksia

osaatpas

 

Käyttäjän kaikki runot