Nimetön

Runoilija miffle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2005
Viimeksi paikalla: 25.12.2023 9:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilkunnussija, kielipoliisi, piilopahis, väärinymmärretty teini, keskinkertainen kirjoittaja, kahviaddikti ja muutenkin häiriintynyt henkilö, joka rakastaa sanoja.

Olen maailman huonoin runonarvostelija, älkää siitä välittäkö.
 

Jostain nimettömästä syystä
istun edelleen tässä
kirkasvalolaittein hämärretyssä huoneessa
toivottomana/toivoa täynnä
uskomatta sanaakaan
totuudesta

Kääntäisin jo katseeni,
jos minulle löytyisi
kahdeksas mahdollisuus
kerätä jokainen
sormenjälkeni
sinun iholtasi
takaisin minulle,
poistaa kuukausia tai
kävellä ratkaisevalla hetkellä
toiseen suuntaan

Antakaa minulle edes selitys

Selite: 
Joskus sitä toivoo, että olisi jättänyt jotain tekemättä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Kertoopa minun tilanteestani.

Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot