Loma

Runoilija miffle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2005
Viimeksi paikalla: 25.12.2023 9:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilkunnussija, kielipoliisi, piilopahis, väärinymmärretty teini, keskinkertainen kirjoittaja, kahviaddikti ja muutenkin häiriintynyt henkilö, joka rakastaa sanoja.

Olen maailman huonoin runonarvostelija, älkää siitä välittäkö.
 

Minä ajan
läpi liikkumattoman maiseman,
jonka yllä linnut
lepattavat
onttoina kuin ajatukset,
harmaina kuin maaliskuun päivät

En minä pakene,
menen vain hetkeksi muualle

tuhlaamaan kuluvaa aikaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea tunnelma, hyvä runo
Kiitos : )

Hienoja kielikuvia,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot