Nuoruus

Runoilija miffle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2005
Viimeksi paikalla: 25.12.2023 9:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilkunnussija, kielipoliisi, piilopahis, väärinymmärretty teini, keskinkertainen kirjoittaja, kahviaddikti ja muutenkin häiriintynyt henkilö, joka rakastaa sanoja.

Olen maailman huonoin runonarvostelija, älkää siitä välittäkö.
 

Kaupunki on henkeäsalpaava
vain tältä puolen jokea

Raitiovaunut eivät kulje täällä enää,
enkä minäkään kevättä kaipaa
vaikka silloin hengitys jäätyy vatsaan

Sillat on aina rakennettu väärältä puolelta

Kevätillat ovat petollisia,
voi vielä pakastaa

Selite: 
Niin jälleen kerran näin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot