Pimeää

Runoilija miffle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2005
Viimeksi paikalla: 25.12.2023 9:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilkunnussija, kielipoliisi, piilopahis, väärinymmärretty teini, keskinkertainen kirjoittaja, kahviaddikti ja muutenkin häiriintynyt henkilö, joka rakastaa sanoja.

Olen maailman huonoin runonarvostelija, älkää siitä välittäkö.
 

Kun valo on poissa,
mittasuhteet muuttuvat

Huoneissa
on liian vähän tilaa
pimeälle

Ikkunat
ovat huurusta mustat,
lattiat viettävät alaspäin

Huuda minut
kauniiksi,
upota,
herätä henkiin

Rakasta minut
valoksi,
mutta älä anna pimeän paeta

Selite: 
Prääk. Toistan itseäni.
Kategoria: 
 

Kommentit

"Huoneissa
on liian vähän tilaa
pimeälle"
(sic!)

Hienosti sanottu.

 

Käyttäjän kaikki runot