Etsin, en löydä. Mutten unohdakkaan.

Runoilija lottemeri

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei elämää ilman unelmia
 

Kukkanen sänkypeitossain
siitä mä rakastani hain.
Mut nähnyt en kuvaa sun,
vain terälehdet kukan mun.

Etsin sun kuvaa sydämestäin
löydän vain mustan tyhjyyden.
En löydä vaikka kuinka sua hain.
Mut unohda, sua, rakas, en!

Selite: 
Et kai sitten ole tarkotettu mulle...mutten voi kyllä unohtaakkaan:')
Kategoria: 
 

Kommentit

nätti runo :) ei pidä unohtaa :> kaikki muistot on tärkeitä omalla tavallaan.

 

Käyttäjän kaikki runot