Todellinen minä

Runoilija Yukitears

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

En ole se sama henkilö
joksi luulit minua,
ja en halua muuttua,
en halua minkään huononevan.

Huoneessani yksin jälleen
näpäytän tunteeni ruudulle,
samat sanat jälleen kerran,
mikään ei ole muuttunut,
minä en ole muuttunut.

Oikeasti minä salaan
kuinka paljon haluan luoksesi.
Oikeasti minä olen
mustasukkainen, yksinäinen
ja katkera.

Vihani ei tule yksin,
yksin aina itken,
itken takiasi,
takiasi jaksan vielä elää,
elää tämä elämä,
elämä ei ole helppoa,
kuin suohon uppoisi,
kuin avaimen kadottaisi.

Oikeasti minä haluan
vain sydämmesi kokonaan.
Oikeasti minä olen hukassa ilman sinua!

Selite: 
Nimi kertoo kaiken.
Kategoria: 
 

Kommentit

Polku minuuteen voi olla vaikeakulkuinen, mutta kun harkiten taivaltaa, niin voimavarat lisääntyvät.

 

Käyttäjän kaikki runot