Lost tune

Runoilija Yukitears

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

Kuka olet, mitä teet,
tässä sotkuisessa maailmassa?
Miksi olet täällä?
Hiljaa puhut ja laulun säveltä
tuskin edes kuulen,
vaikka se olisikin kaunis.

Älä mene vielä,
valheet aina karkoittaa,
mutta kuitenkin älä mene vielä.
Huudatko jos minä murskaisin sydämmesi,
mille huutaisit?

Unelmat vierivät seiniltä lattialle.
Yksin katsot ulos ikkunasta,
katsot ja etsit rauhaa.

Lost tune, uskothan.
Mennyttä ei takaisin saa!
En tahdo sinulle pahaa,
tahtoisin tehdä sinusta onnellisen.
Lost tune, ei sellaista ollutkaan,
taisi olla vain kuvitelmaa.
Anna anteeksi en tarkoittanut,
joten anna jo anteeksi!

Rikkinäinen lelu lattialla,
yksin roskana,
ei kukaan välitä.
Korjaisiko joku sen koskaan,
odotetaan sellaista.
En vertaa tätä siihen,
mutta eikö se ole surullista?
Ihan kuin ihminen,
joka ei kelpaa enää kellekkään.

Unelmat vain suurenevat,
niiden kadotessa.
Yksin nautit kaikesta,
Yksin itket itsesi uneen.

Lost tune anna anteeksi,
en minäkään voi enää lentää.
En ymmärrä tuskasta mitään,
koska en omaa sydäntä.
Lost tune oli merkityksetön,
vai oliko se kaikki kaikessa?
Et tahdo minua enää seuraasi,
sillä menneisiin haihdun.

Selite: 
Löysin tämän erään vihkoni välistä. En muista kamalasti mitään valoista ajasta kun kirjoitin tätä... Joka näkyy varmasti tässä lyriikassa, sillä ei tämä kauhean iloinenkaan teksti ole.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ittestä tarttee tykätä kuten höppänä ohrapuurosta.

 

Käyttäjän kaikki runot