Etkö tahtoisi olla hetken.

Runoilija Pequenino anjo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vähän kuollut nyt.
 

Etkö tahtoisi olla tässä vielä hetken,
olla sylissäni unohtaen maailman,
antaen sateen ropista ikkunaan,
sulkien meidät sisällemme?

Etkö tahtoisi vain olla hetken,
jättää sen kaiken taakse,
unohtaa vähäksi aikaa virheeni?

Etkö tahtoisi olla hetken,
vain maata hiljaa silmät suljettuina,
rakastaa vielä vähän aikaa?

Selite: 
Rakasta vielä vähän aikaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

ooh, niin ihana. maailman ihanin tunne kun saa vaan maata kullan kainalossa ilman huolia<3 ihaana runonen:)

Hih. Herkkää.
Jos joku näin nätisti pyytäis, ite ainaki haluaisin. Riippuen ehkä virheestä.
Mut sepä ei olekaan oleellista! Pidin kai runostanne, neiti :) Muistuttaa paljosta.

Pidän valtavasti.

 

Käyttäjän kaikki runot