Me

Runoilija DarkShine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mun inspiraatiot ei synny perhosista, keijukaisista ja kukkasista, vaan suruista, kyynelistä ja sydämen rikkinäisistä palasista.
 

Kaadutaan

sotketaan itsemme

nehän ovat meidän jätteet

Ja aikanaan kuivuvat

aatteet

sammuvat valot

ja unohdamme että

me näemme

kadutaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

no regrets!! kaadutaan mutta mieluummin yhdessä kuin erillään!!

hyvä teksti, tää tykkäs!!!!

no regrets!! kaadutaan mutta mieluummin yhdessä kuin erillään!!

hyvä teksti, tää tykkäs!!!!

 

Käyttäjän kaikki runot