Proosa

Runoilija DarkShine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mun inspiraatiot ei synny perhosista, keijukaisista ja kukkasista, vaan suruista, kyynelistä ja sydämen rikkinäisistä palasista.
 

Hyvästi, rakas kaupunkini,
melkein juutuin sun kroonisiin katuihin .
Odottaminen - on tekopyhä syy
Me tarvitaan niin vähän ettemme tylsisty "

Tähdet himmenevät pian, päivät tummenevat
Valot sammuvat.
Kuihtuneet ruusut, toivat kyyneleet ja teot,
kaikki väsyttää

Hyödytön proosaa, eikä mikään koskaan
enään ikinä ole valkoista.
Ja hymyillä koitan, aijon elää oikein
Hiukseni on ehjät.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeaa ja herkkää, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot