Juuret

Runoilija DarkShine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mun inspiraatiot ei synny perhosista, keijukaisista ja kukkasista, vaan suruista, kyynelistä ja sydämen rikkinäisistä palasista.
 

Kaunis varteni
talvesta syksyyn
pysyy paikoillaan
ei liikkumaan pysty

Näköetäisyydellä
minua rakastat

senttimetrikin liikaa
meillä on ikuisuus välissä

sivelet minun pään lakea
aina kun ilma on tuulista

elämäni on
onttoa ja surullista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea, koskettava runo...hyvä
Kiitos : )

Koskettaa,pidän.

Haikea, koskettava runo...hyvä
Kiitos : )

Koskettaa,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot