Kuilu

Runoilija DarkShine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mun inspiraatiot ei synny perhosista, keijukaisista ja kukkasista, vaan suruista, kyynelistä ja sydämen rikkinäisistä palasista.
 

Kuiluni huipulla
hyviä aikoja
vanhoja taikoja
minua itkettää
en ole raudasta
sinua rakastan
22:sta rannasta
ikuinen elämä
vuorien takana
sinua odottaa
purjeet jo koholla
mielikuvitukseni
tuottama
22 kuukautta
päivät niin kipeitä
hyvästit jätetään
ei ikinä tavata
kyyhkyset piiloutuu
taivas ei houkuta
tekstit ei merkitse
siksi ei rukoilla
sä otat vauhtia
kuiluni huipulla
myöhemmin kaduttaa
kun siivet on kolhuilla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

herkkää, kaunista, koskettavaa, haikeaa, upeaa runoilua! :)

 

Käyttäjän kaikki runot