Opeta mua

Runoilija Val

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minulla on tahto ei voima!
 

Opeta mut katsomaan, sellaista mitä ei ole olemassakaan.
Opeta mut laulamaan, lauluja joita ei tunne kukaan.
Opeta mut elämään, etten rupeaisi itseäni pelkäämään.
Opeta mut rakastamaan, vaikka en sitä haluakaan.
Vie kuutamouinnille mut, vesiin joihin on hukkunut.
Vie mut korkealle, niin korkealle, että kaikki mahtuu sen alle

Selite: 
Elämä on koko ajan oppimista.
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin -- jatkuvaa opettelemista -- elämää.

Onnittelut päivääsi

Johan toki, oppia se ikä, eikä vaan elää.

Ihana

Toiselta voi oppia suunnattoman paljon,
kun on halua toista kuunnella ja arvostaa.
Upea on aatos runossasi!

Oon jo aiemminkin lähettäny palautetta tästä runosta, ja en tiiä miten eksyin tänne taas.. Tämä saa jotenkin mut liikuttumaan joka kerta kun luen tämän runon, ehkä se johtuu siitä että oon just menettäny elämästäni rakkaimmain ihmisen mitä on koskaan mulla ollu...elämä on julmaa(voi itku)..mutta tässä on tosiaan jotakin joka liikuttaa mua

....opeta taas se elämän tarkoitus....

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Val Isäksi 13.9.2007 3 Runo
Val Opeta mua 17.2.2006 6 Runo
Val Kaks poikaa 10.5.2010 4 Runo
Val Kysymys 19.6.2007 2 Runo
Val Sinun sanasi 26.7.2006 1 Runo
Val Suhde 24.4.2006 0 Runo
Val ohoh 26.12.2013 0 Runo
Val Tuntuu 24.3.2006 0 Runo
Val Vuosi ja reilut 6.6.2009 5 Runo
Val Isä 1.4.2008 10 Runo