Just nyt musta tuntuu että

Runoilija Sakari Aho

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mies..ööö. Tuhannet kiitokset etukäteen kaikille risu- ja ruusukimppujen antajille.
 

Rakastan sinua
Haluaisin olla kanssasi
Kuin ruuvi seinässä
Kuin plugi kitarassa
Kuin iPod telakassa
ja tulostaa

Selite: 
Hmmm.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hih...tulostaa...hauska, intensiivinen rakkauden tunnustus.

Mukavan erilainen rakkausruno.

Ja hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot