Omassa Maailmassa

Runoilija macco

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 6.9.2009
Viimeksi paikalla: 20.7.2016 6:41

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
1.6.1968
Facebook:

olen mies joka kirjoitellut "pöytälaatikkoon" täytetyäni 15v. nykyisin en ole pahemmin kirjoitellut. Mieli tekis kirjoitella, mutta en saa mitään ylös. Päässäni on kyllä aiheita, mut ei vaan saa niitä ylös.
 

Hän kävelee pitkin katua
suoraan eteen päin
katse maata kyntää
mieli alla päin

ei kuule ei nää
mitä ympärillä on
kulkee, kulkee vaan
mieli alla päin

Hän elää menneisyydessä
pois tästä maailmasta
hän elää ilman tätä
maailmaa.

Hän vain elää
omassa maailmassa

Ei kukaan hälle puhu
hän yksinäinen on
ei ystäviä hänellä ole
hän yksin elelee

Ihmiset vain hälle nauraa
tietämättä mitään
mikä hänellä on

Hän on surullinen mies
pois tästä maailmasta

Ei hyväksytä häntä
omana itsenään
siksi hän elää vain
omassa maailmassa

Vain katseet kylmät
häntä seuraa
ei yhtään lämmintä sanaa
hän keneltäkään saa

Hän vain elää omaa elämää
omassa maailmassa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti tuollainen on vain tilapäinen tunne.
 

Käyttäjän kaikki runot