Aina ja iankaiken

Runoilija KultaniOma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

H.<3





Eivät kaikki ole vihollisiasi, jotka heittävät paskaa niskaasi.

Eivät kaikki ole ystäviäsi, jotka kaivavat sinut ylös paskasta.


:)

KIITOS kaikille arvostelijoille!
 

Olet minun

R
A
K
K
A
U
T
E
N
I,

olet

S
Y
D
Ä
M
E
N
I,

ja

E
L
Ä
M
Ä
N
I.

Olet siis aivan

K
A
I
K
K
E
N
I.

Selite: 
Aina ja iankaiken, aamen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot