Jää.

Runoilija KultaniOma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

H.<3





Eivät kaikki ole vihollisiasi, jotka heittävät paskaa niskaasi.

Eivät kaikki ole ystäviäsi, jotka kaivavat sinut ylös paskasta.


:)

KIITOS kaikille arvostelijoille!
 
Luokseni jää hetkeksi
jää vain hetkeksi
mutta pitkäksi sellaiseksi
joka jatkuu tästä ikuisesti.
Selite: 
Koska sulle on varattuna tässä aina paikka.<3
Kategoria: 
 

Kommentit

erittäin kaunis runo. tää jännästi ehdottelee, mutta sit kuitenkin on itsevarma. hienoa:) ♥

ihana ja lämmin runo, pidin!

Kaunis, todellakin

Tosi kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot