Rakkaalleni

Runoilija Ragdoll

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet kaunis kuin sana,
jota ei vielä ole keksitty.
Komeampi kuin
oletkaan.

Olet minulle tärkeämpi kuin osaat
kuvitellakaan.

Rakas, olet minulle Elämä.

Yhtä hellä ja ymmärtäväinen kuin
höyhen, joka korjaa sieluni

sen hivellessä varpaitani.

Olet se ilmapallo
jonka tuulesta

tempaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot