Kosketus

Runoilija Laurrr

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kosketus.
Hiljainen, melkein tuntematon hipaisu ihollasi. Saat minut hymyilemään.
Pysy lähelläni, kuiskaa se hiljaa.
Anna minun kietoutua sinuun. Sulje silmäsi, unohda kaikki muu.
Olemme vain toisiamme varten.
Anna kätesi koskettaa niskaani.
Onneksi olet olemassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

huoltapitävä runo, jonka kauneus ja herkkyys tuli selvästi esille. Hymy nousi huulille, upeaa

 

Käyttäjän kaikki runot