Yliopiston kevät

Runoilija 018ddf74b0b5a04b266543d81f6d9b89

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.3.2005
Viimeksi paikalla: 3.5.2018 7:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Julkaisen runoja,
a) joista pidän jollain tavalla
b) jotka ovat niin tuoreita, etten osaa vielä kunnolla arvioida niitä
c) joista muuten vain kiinnostaisi kuulla muiden mielipiteitä

viikon 38/2006 runoilijaäänestyksessä
viikon runoilija 18/2009

Ja kiitos teille kaikille, jotka kirjoittavat minulle kommentteja!
KIITOS.
^_______^
 

Opiskelijat käyskentelevät auloissa ja käytävillä
pienissä laumoissa tai yksin.
Kun aurinko paistaa suurten ikkunoiden läpi,
ne paistattelevat sen lämmössä
imien siitä energiaa
tai hakeutuvat viileään varjoon.
Leuto ilmastointilaite puhaltaa
ja tietokoneet sirittävät.
Pitkä talvi on ohi.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot