Nimetön

Runoilija 018ddf74b0b5a04b266543d81f6d9b89

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.3.2005
Viimeksi paikalla: 3.5.2018 7:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Julkaisen runoja,
a) joista pidän jollain tavalla
b) jotka ovat niin tuoreita, etten osaa vielä kunnolla arvioida niitä
c) joista muuten vain kiinnostaisi kuulla muiden mielipiteitä

viikon 38/2006 runoilijaäänestyksessä
viikon runoilija 18/2009

Ja kiitos teille kaikille, jotka kirjoittavat minulle kommentteja!
KIITOS.
^_______^
 

Mustalla samettitaivaalla
katulamppujen helminauha
ja koivujen kellastunut lehtiharso

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot